Ventilasjon i større lokaler, som industri, butikk, kafeer, frisør, bakeri etc.

Våre ansatte har lang erfaring i montering av ventilasjonssystemer.  Vi tar ansvar for hele prosessen fra prosjektering til drift.  Otta Blikk og Ventilasjon sørger for at ditt anlegg til enhver tid er optimalt tilpasset den arbeidsoppgave som ventilasjonsanlegget skal gjennomføre. På nyanlegg blir det nå satt inn varmegjenvinnings og luftfiltre som sørger for at dine medarbeidere får perfekt luftfuktighet og temperatur, - tilpasset de krav som til enhver tid gjelder.  
Dette selvsagt knyttet til en fornuftig økonomi knyttet til investering og drift .   

Vi har levert ventilasjonsanlegg til skoler, industrihaller, butikker, kjøpesentra, kontor, bilverksteder etc.

Nedenfor vises bilder fra noen av våre åpne installasjoner  - (butikk - bilverksted - industri). 
Kanalene kan selvsagt også legge over tak, slik at de ikke synes.

 

Protan

Protan takbelegg er like velegnet til nybygg som til rehabilitering, og kan monteres på alle typer underlag. Otta Blikk og Ventilasjon er den eneste autoriserte leverandør i Gudbrandsdalen.

Ventilasjon

Ventilasjon er blitt en stadig viktigere del av vår hverdag. Som ventilasjon- og blikkenslagerfirma lager og monterer vi ventilasjonskanaler for transport av luft i offentlige og private bygg, industrianlegg, forretninger og boliger.
Vi leverer og monterer selvsagt også de andre moduler som må til for å oppnå et effektivt og miljøriktig ventilasjonsanlegg.

Adresser

an image

Otta Blikk og Ventilasjon
Skansen 18B, 2670 Otta
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: (+47) 61 23 07 73 
Fax: (+47) 61 23 18 03